Mega Moolah

Mega Moolah är spelet som ofta nämns i media. Vad är då anledningen till det? Anledningen är att Mega Moolah med jämna mellanrum delar ut helt sjukt stora vinster. I Mega Moolah finns det nämligen en progressiv jackpott som kan växa sig gigantisk, om den får ticka på. Utöver den progressiva jackpotten har denna slot även en hel del annat att erbjuda dig som spelare i en miljö som utspelar sig på Afrikas savanner med alla deras djur.

Spelfunktioner

Du spelar Mega Moolah med 25 vinstlinjer och 5 hjul. En styrka Mega Moolah har är att du anpassar din insats till hur du föredrar att spela. Det är alltså ett spel som är passande för den riktiga storspelaren såväl som den betydligt mer försiktiga spelaren. Dels väljer du inom intervallet 1 – 5 vad gäller hur många mynt som ska ligga på varje vinstlinje. Dessutom kan du anpassa myntvärdet mellan 0,01 och 0,05. Det som verkligen gör att du kan anpassa dina insatser är att spelets 25 vinstlinjer kan ändras, 25 är det maximala antalet vinstlinjer och är alltså inte ett måste.

Vinster

Det finns så klart en del trevliga vinster i Mega Moolah. Att spelets RTP är relativt låg på 94 % vägs upp av att du har chansen att vinna miljonbelopp i den progressiva jackpotten. Jackpotten i det vanliga spelläget (alltså inte den progressiva) är dessutom ganska hög på 750 credits.

Bonusfunktioner

Det fullkomligt kryllar av bonusfunktioner i Mega Moolah. I spelet har du funktioner som wilds, scatters, multipliers och free spins att tillgå i jakt på vinsterna. Om du har tur kan du dessutom plocka hem den progressiva jackpotten som kan uppgå till tiotals miljoner kronor.

Sammanfattning

Mega Moolah är slotten för dig som vill drömma om fantasisummor. I Mega Moolah har du nämligen chansen att vinna en progressiv jackpott värd miljoner. Det är även ett bra spel utöver denna progressiva jackpott med ett trevligt savanntema, bra bonusfunktioner och inte minst stora vinster. Vill du läsa mer om en massa olika spel kan du kika på baraspela.nu.